Öppet hus i Värtahamnen 21/9

Öppet hus i VärtahamnenÖppet hus i VärtahamnenÖppet hus i VärtahamnenÖppet hus i VärtahamnenÖppet hus i Värtahamnen

Söndagen den 21 september bjöd Stockholms Hamnar in till Öppet hus i Värtahamnen. Inte mindre än 1 341 nyfikna besökare kom för att se hur den nya piren växer fram, få en guidad båttur runt arbetsområdet samt lyssna när Stockholms Hamnars kunniga medarbetare visade och berättade om vad som händer i Värtahamnen.

Hurra! har tagit fram inbjudan, annonser, informationsblad, foldrar, en rad olika skyltar och vepor, en ”pratbubbla” som hängde i Stockholms Hamnars monter i eventområdet, en fotovägg med hål för ansikten – främst avsedd för yngre besökare, med mera.

Uppdraget pågick augusti–september och omfattade projekt- och produktionsledning, grafisk form, copy och textredigering, originalproduktion samt leverans- och kvalitetskontroll av samtliga enheter. Självklart fanns vi på plats innan, under och efter eventet för att säkerställa att allt fungerade som planerat.

Annons och inbjudan

Skyltar

I Värtahamnen pågår ett av de största hamnbyggena i Sverige på 100 år. Hamnen byggs om för att ge plats åt stadsutveckling när Stockholm växer. När hamnverksamheten flyttar ut på den nybyggda piren, längre ut i vattnet, skapas utrymme för nya bostäder och arbetsplatser i det befintliga hamnområdet. På den nya piren byggs en ny terminal för att ta emot passagerarna på ett bättre sätt. För att säkra varuförsörjningen till regionen planeras en ny godshamn i Norvik utanför Nynäshamn och i Kapellskär rustas hamnen för att möta marknadens och framtidens behov.

Läs mer om nya Värtahamnen och Stockholms Hamnars andra utvecklingsprojekt på stockholmshamnar.se

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies