Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Däckbyte på kontoret? Välkommen till Däckteam!

Och välkommen till Hurra! önskar vi vår nya kund Däckteam! Vintertid betyder att det är dags att sula om. Hurra! har fått uppdraget att ta fram två vepor och en folder – och det är snabba ryck som gäller. Materialet ska finnas i receptionen på företagshotell och stora arbetsplatser, och ska i första hand locka företag att boka avtal med Däckteam. Ett avtal innebär att Däckteam byter däcken på företagets bilar i sitt garage medan bilägaren/bilföraren arbetar – en smidig lösning som leder till stora besparingar för företagen. Självklart är även privatkunder välkomna till Däckteam.

Hurra! ansvarar för bild- och textlösningar på veporna och i foldern. Materialet kommer att återanvändas och är oberoende av säsong.

Två rullplanscher

Vikfolder

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies