Byggprojekt i fokus 2014

Stockholms årsredovisning 2014Stockholms årsredovisning 2014Stockholms årsredovisning 2014Stockholms årsredovisning 2014Stockholms årsredovisning 2014Stockholms årsredovisning 2014

I Stockholms Hamnar kretsar det mesta kring de stora byggprojekten i Stockholm, Kapellskär och Nynäshamn. Hamninfrastrukturen utvecklas och samtidigt frigörs mark för att möta framtidens krav i den växande Stockholmsregionen. Denna utveckling återspeglas förstås i årsredovisningen för 2014, som Hurra! har tagit fram.

Uppdraget omfattade i år att skapa en ny struktur samt, liksom tidigare, ansvar för bildlösningar, fotografering, intervjuer med intressenter (ägare, kunder, medarbetare med flera), copy, grafisk form, diagram och tabeller, originalproduktion, textkorrektur samt projekt- och produktionsledning.

Årsredovisningen för 2014 omfattade 84 sidor och producerades på svenska och engelska. Det var den femtonde i raden som Hurra! har tagit fram för Stockholms Hamnar.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies