Välbesökt hamndag i Kapellskär!

Välbesökt hamndag i Kapellskär!Välbesökt hamndag i Kapellskär!Välbesökt hamndag i Kapellskär!Välbesökt hamndag i Kapellskär!Välbesökt hamndag i Kapellskär!

Kapellskär fyller 55 år som färjehamn! Det firades i strålande solsken med öppet hus i hamnen den 9 maj. Stockholms Hamnar berättade om utvecklingen i hamnen, bjöd på guidade turer, utställning, korv med bröd, våfflor, frågetävling med fina priser, fiskdamm och mycket mer.

På plats fanns Kustbevakningen, Sjöfartsverket, polisen och tullen med spännande fartyg och specialtränade narkotikahundar. Det blev en mycket lyckad dag för hela familjen, med omkring 800 besökare – långt över förväntan.

Hurra! ansvarade för att ta fram annonser, affischer, tävlingsformulär, gatupratare, programblad, give aways samt markörkort till en augmented reality-lösning som presenterar hamnarnas utveckling i 3D. Lösningen med den tillhörande appen PORTSin3D skapade vi i första hand för Stockholms Hamnars medverkan på Transport Logistic – en stor mässa i München som gick av stapeln samma helg som Hamnens dag i Kapellskär. I hamnen syntes även flera av pappfigurerna, som vi har tagit fram sedan tidigare. Figurerna är dubbelsidiga, av naturlig storlek och förmedlar budskap om vad hamnen betyder för olika målgrupper.

Välbesökt hamndag i Kapellskär!

Välbesökt hamndag i Kapellskär!

Välbesökt hamndag i Kapellskär!

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies