Tema Norrland i Spåradiskt 1:15

Spåradiskt 1:15Spåradiskt 1:15Spåradiskt 1:15Spåradiskt 1:15Spåradiskt 1:15

I vårens nummer av Spåradiskt, Strukton Rails kundtidning, fokuserar vi på Norrland. Läs om snöutmaningar på spåret, status för Norrbotniabanan och integration mellan Strukton och BB Rail i norra Sverige. Infrastrukturministerns natt på Nynäsbanan, tågvärden Ronnys möte med resenärerna och problemlösande signaltekniker är andra delar av innehållet.

Hurra! har producerat Spåradiskt sedan 2003. Formen skapade vi 2007 och sedan 2010 har vi en övergripande redaktionell roll där vi planerar innehåll i tidningen tillsammans med vår uppdragsgivare. Vi styr hela produktionsprocessen med formgivning, textproduktion, kontakter med skribenter och fotografer, bildval, bildinköp, grafisk produktion samt ansvar för tryckning och distribution.

Spåradiskt ges ut två gånger om året. Planeringen för höstnumret är redan igång.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies