Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Full fart framåt!

Här på Hurra! njuter vi av sommarens sena ankomst och gläds åt flera spännande uppdrag. Kundtidningarna Etteplan News och Spåradiskt är på gång, kvartalsrapport nummer två, Q2, och en helt ny webbplats för Sprint Bioscience är under produktion liksom informationsmaterial för Nynäshamns kommun – för att ta några exempel.

Vi är dessutom glada att hälsa en ny kund välkommen till oss: Lassila & Tikanoja! L & T erbjuder skräddarsydda servicekoncept för bland annat kontorsfastigheter, handel och livsmedelsindustri, med fokus på att förändra konsumtionssamhället till ett effektivt återvinningssamhälle. Premiärjobbet blir att ta fram en övergripande företagsbroschyr, ett antal faktafoldrar samt utställningsmaterial till Städmässan i slutet av september.

Hur kommunicerar du i höst? Hör av dig så planerar vi tillsammans!

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies