Release för Sprint Biosciences nya sajt

Sprint Bioscience webbsida

Läkemedelsföretaget Sprint Bioscience har med Hurra!s hjälp utvecklat och renodlat sina två webbplatser, som tidigare skiljde sig åt både form- och innehållsmässigt. I slutet av september lanserades den nya svenska sajten, kort därefter följd av den engelska versionen. Webbplatserna är nu mer homogena, användarvänliga och har en ny grafisk form.

Hurra! har med utgångspunkt från den nya grafiska profilen producerat en ny webbplats för Sprint Bioscience. Vi har ansvarat för struktur, text- och bildlösningar, grafisk form och produktion av webbplatserna, svensk och engelsk. Sajterna är anpassade för mobila och stationära enheter och använder WordPress som publiceringssystem. Se resultatet här http://www.sprintbioscience.se.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies