Stockholms Hamnar på Shippax

Den 13–15 april deltog Stockholms Hamnar på Shippax, en av världens största mötesplatser för sjöfartsnäring. Den årliga tvådagarskonferensen hålls ombord på olika fartyg varje år. I år var turen kommen till Silja Symphony, som går mellan Stockholm och Helsingfors.

Stockholms Hamnar fanns på plats i utställningshallen och medverkade även på ett seminarium där de presenterade aktuella byggprojekt som genomförs för att kunna ta emot fler och större fartyg. Väl tillbaka i Stockholm bjöd Stockholms Hamnar konferensgästerna på en guidad tur i nya terminalen i Värtahamnen.

Hurra! producerade montern med tillhörande material samt flyers och skyltar till guidningen i terminalen.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies