Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Vårnumret av Spåradiskt – ute nu!

Spåradiskt nr 1, 2016

Hurra! Vårnumret av Spåradiskt, Strukton Rails kundtidning, har landat! Liksom tidigare har vi ansvarat för hela produktionsprocessen med formgivning, textproduktion, kontakter med fotografer och externa skribenter, bildval, bildinköp, grafisk produktion samt tryckning och distribution.

Tidningen har vi producerat och utvecklat sedan 2003. Sedan 2008 har vi en övergripande redaktionell roll där vi planerar innehåll i tidningen tillsammans med vår uppdragsgivare. Spåradiskt ges ut två gånger om året.

Spåradiskt nr 1, 2016

Spåradiskt nr 1, 2016

Spåradiskt nr 1, 2016

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies