Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Etteplan News x 3 ­– ute nu!

Etteplan News, nr 1 2016

Ettplans kundtidning, som vi skapade från grunden hösten 2013, har vuxit från ett till tre språk – svenska, engelska och finska. Planen är att tidningen ska ges ut med två nummer per år.

I det första numret av nya Etteplan NEWS får läsaren bland annat bekanta sig med Etteplans nya kunderbjudande inom IoT (Internet of Things) samt uppdrag inom datorbaserade beräkningar med CFD (Computational Fluid Dynamics), flygfotografering med UAV:er (fjärrstyrda drönare) och teknisk dokumentation – allt enligt Etteplans varumärkeslöfte Engineering with a Difference.

Hurra! har som tidigare ansvarat för kreativa lösningar, grafisk form och produktion samt engelsk copy.

Etteplan News, nr 1 2016

Etteplan News, nr 1 2016

Etteplan News, nr 1 2016

Etteplan News, nr 1 2016

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies