Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Boken om Värtahamnen

Att bygga en hamn – VärtahamnenAtt bygga en hamn – VärtahamnenAtt bygga en hamn – VärtahamnenAtt bygga en hamn – VärtahamnenAtt bygga en hamn – VärtahamnenAtt bygga en hamn – VärtahamnenAtt bygga en hamn – VärtahamnenAtt bygga en hamn – VärtahamnenAtt bygga en hamn – VärtahamnenAtt bygga en hamn – VärtahamnenAtt bygga en hamn – Värtahamnen

Visste du att Hurra! gör böcker också? Hösten 2016 producerade vi boken ”Att bygga en hamn – Värtahamnen” på uppdrag av Stockholms Hamnar.

En hamn byggs inte över en natt. Det krävs många års planering, noggranna förberedelser, hårt arbete och en lång rad utmaningar. Men så ska hamnen också hålla i många, många år framöver. I boken visar och beskriver Stockholms Hamnar hur den nya Värtahamnen i Stockholm har vuxit fram, från start till mål. Bygget startade i juni 2013 och den nya hamnen, med pir och terminal, invigdes officiellt den 18 oktober 2016 – då också boken låg klar.

Boken har tagits fram i nära samarbete mellan Stockholms Hamnar och Hurra! med stort fokus på bildlösningar.

Värtaprojektet genomfördes för att ge utrymme för bostadsutveckling i den växande huvudstaden. Samtidigt var hamnen i behov av modernisering. Totalt skapades 85 000 nya kvadratmeter. Mer information hittar du förstås i ”Att bygga en hamn – Värtahamnen”.

Planen är att boken ska följas av minst två böcker till – en om Stockholm Norvik Hamn och en om Kapellskärs Hamn.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies