Invigning av Värtahamnen

Invigning av VärtahamnenInvigning av VärtahamnenInvigning av VärtahamnenInvigning av VärtahamnenInvigning av Värtahamnen

Den 18 oktober invigdes den nya Värtahamnen, med ny pir och passagerarterminal, efter drygt tre års arbete. Värtaprojektet har genomförts för att ge utrymme för bostadsutveckling i den växande huvudstaden. Samtidigt var hamnen i behov av modernisering. Totalt skapades 85 000 kvadratmeter ny hamn.

På programmet för de cirka 400 gästerna stod invigningsceremoni med flera talare, lunch, kaffe, mingel och en rundtur bland stationer som berättade om miljöarbetet i projektet och hur den nya hamnen och terminalen har byggts. Med sig fick besökarna en gåva – boken ”Att bygga en hamn – Värtahamnen”, formgiven och producerad av Hurra!.

Hurra! har även tagit fram skyltar, vepor, trycksaker om miljö och konst samt en välkomstfolder. Givetvis fanns vi på plats under invigningen för att fira tillsammans med Stockholms Hamnar och alla övriga gäster.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies