Hurra! En jul på hjul!

En animerad julhälsning

Årets klapp är förändringens nyckel. Nej, inga VR-glasögon, utan en cykel! En hoj kan vara både nyttig och kul. Nu önskar Hurra! en riktigt god jul!

I fattiga delar av världen, framförallt för flickor, kan en cykel vara skillnaden mellan att tvingas stanna hemma och att kunna gå i skola på annan ort. Utbildning är avgörande för att själv kunna styra sitt liv. Därför skänker vi i år cyklar via ActionAid.

Självklart fortsätter vi även att stödja våra tre fadderbarn i Nigeria. Som vår kund hjälper du till att bidra till en bättre framtid för utsatta familjer i drabbade områden i världen. Det tackar vi för.

En riktigt god jul och ett gott nytt år önskar vi på Hurra!

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies