Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Hurra! En jul på hjul!

En animerad julhälsning

Årets klapp är förändringens nyckel. Nej, inga VR-glasögon, utan en cykel! En hoj kan vara både nyttig och kul. Nu önskar Hurra! en riktigt god jul!

I fattiga delar av världen, framförallt för flickor, kan en cykel vara skillnaden mellan att tvingas stanna hemma och att kunna gå i skola på annan ort. Utbildning är avgörande för att själv kunna styra sitt liv. Därför skänker vi i år cyklar via ActionAid.

Självklart fortsätter vi även att stödja våra tre fadderbarn i Nigeria. Som vår kund hjälper du till att bidra till en bättre framtid för utsatta familjer i drabbade områden i världen. Det tackar vi för.

En riktigt god jul och ett gott nytt år önskar vi på Hurra!

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies