Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Hurra! Vilken rivstart!

Här har året rivstartat med en rad intressanta projekt som vi hoppas kan inspirera. Hur ser dina planer och funderingar ut? Hör av dig och berätta!

Årsredovisningar är något av ett signum för oss – åtminstone så här års. I år har vi nöjet att ta fram årsredovisningar för fyra av våra kunder.

Tredje gången gillt för Stockholms Hamnar?

I år tar Stockholms Hamnar steget från års- till hållbarhetsredovisning fullt ut. Det innebär ökade krav för dem och nya utmaningar för oss. Årsredovisningen är den sjuttonde som vi producerar för Stockholms Hamnar och efter två nomineringar till Publishingpriset satsar vi på tredje gången gillt 2017!

Hurra! IDL Biotechs årsredovisning växer

IDL Biotechs årsredovisning har vi producerat sedan 2012. I år får vi utökat förtroende då IDL har valt att utveckla och satsa mer på sin årsredovisning. Vi ser fram emot detta och passar även på att önska nya vd:n Charlotte Berg lycka till!

Händelserikt år för ADDvise

Även i år har vi nöjet att producera ADDvise årsredovisning. Förra året tog vi ett ordentligt grepp om produkten – intervjuade, fotograferade, ansvarade för bildlösningar, grafisk form och originalproduktion samt skrev all text i framvagnen. I år utgår vi från den grund vi har skapat och producerar både en digital och en tryckt version.

Fortsatt fokus på personen bakom professionen för Sprint Bioscience

Årsredovisningen för 2016 är den tredje som vi tar fram för det börsnoterade läkemedelsföretaget Sprint Bioscience. Den produceras i enlighet med den grafiska form och det bildmanér som vi skapade 2015, med fokus på personen bakom professionen.

PS! Omfattas ditt företag av den nya hållbarhetslagen? Vi hjälper dig gärna att ta fram en snygg och proffsig rapport som visar att ni lever upp till kraven – och som stärker företagets varumärke!

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies