Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Full fart med vårnumret av Spåradiskt!

Allt fler inser värdet av att kommunicera kontinuerligt med sina kunder genom egna kanaler. En bra kundtidning utvecklar företagets affärer, stärker varumärket, säljer budskap och underhåller läsaren. Nya medier och teknisk utveckling skapar spännande möjligheter, VR och AR är två exempel.

Vi har producerat och utvecklat Strukton Rails kundtidning Spåradiskt sedan 2003. Sedan 2008 har vi en övergripande redaktionell roll där vi planerar innehåll i tidningen tillsammans med vår uppdragsgivare.

Produktion av vårnumret 1:17 pågår för fullt. Vi styr hela processen med planering och samordning av innehåll, formgivning, textproduktion, kontakter med skribenter och fotografer, bildval, bildinköp, grafisk produktion samt tryckning och distribution.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies