Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Kapellskärs hamn på 180 sidor

Att bygga en hamn – Kapellskärs hamnAtt bygga en hamn – Kapellskärs hamnAtt bygga en hamn – Kapellskärs hamnAtt bygga en hamn – Kapellskärs hamnAtt bygga en hamn – Kapellskärs hamnAtt bygga en hamn – Kapellskärs hamnAtt bygga en hamn – Kapellskärs hamnAtt bygga en hamn – Kapellskärs hamn

Boken om Kapellskärs hamns om- och tillbyggnad är klar! Resultatet blev en snygg, inbunden ”coffee table book”. På 180 sidor presenteras det andra av Stockholms Hamnars tre stora utvecklingsprojekt som under början av 2000-talet utvecklar hamninfrastrukturen i Stockholmsregionen.

I boken dokumenteras projektet i bilder och med porträtt av personer som har varit engagerade i arbetet – Stockholms Hamnars medarbetare, kunder, politiker, närboende med flera. Den första boken i serien Att bygga en hamn, framtagen hösten 2016, beskriver arbetet med Värtahamnen. Trilogin kommer att avslutas med en bok om Stockholm Norvik Hamn som byggs i Nynäshamn och ska vara klar år 2020.

Hurra! har ansvarat för intervjuer, text- och bildlösningar samt grafisk form och produktion.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies