Kapellskärs hamn på 180 sidor

Att bygga en hamn – Kapellskärs hamnAtt bygga en hamn – Kapellskärs hamnAtt bygga en hamn – Kapellskärs hamnAtt bygga en hamn – Kapellskärs hamnAtt bygga en hamn – Kapellskärs hamnAtt bygga en hamn – Kapellskärs hamnAtt bygga en hamn – Kapellskärs hamnAtt bygga en hamn – Kapellskärs hamn

Boken om Kapellskärs hamns om- och tillbyggnad är klar! Resultatet blev en snygg, inbunden ”coffee table book”. På 180 sidor presenteras det andra av Stockholms Hamnars tre stora utvecklingsprojekt som under början av 2000-talet utvecklar hamninfrastrukturen i Stockholmsregionen.

I boken dokumenteras projektet i bilder och med porträtt av personer som har varit engagerade i arbetet – Stockholms Hamnars medarbetare, kunder, politiker, närboende med flera. Den första boken i serien Att bygga en hamn, framtagen hösten 2016, beskriver arbetet med Värtahamnen. Trilogin kommer att avslutas med en bok om Stockholm Norvik Hamn som byggs i Nynäshamn och ska vara klar år 2020.

Hurra! har ansvarat för intervjuer, text- och bildlösningar samt grafisk form och produktion.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies