Glad påsk!

Glad påsk!

Vilken rivstart vi har haft! Julen varade ända fram till påska skulle man kunna säga …

Årsredovisningarna ligger snart rykande färska på aktieägarnas bord. Nya webbplatser ser dagens ljus och det är snart dags för ännu ett nummer av Struktons fina kundtidning, Spåradiskt. Vårsolen skiner och vi med den, tillsammans med våra kunder. Vill du också skina? Vi hjälper dig att bygga varumärke och servar dig med kreativitet och kompetens, från idé till produktion.

Drömmer du om en egen kundtidning? Om du vill nå ut brett och smart är det rätt sak att satsa på. Bygg stolthet hos medarbetarna, placera dig top of mind hos kunderna och lyft dina leverantörer. Vi ser till att drömmen blir verklighet.

Vi vill också passa på att hälsa vår nya copywriter, Anna Lafvas, välkommen. Vårt pigga gäng ser nu fram emot en härlig vår med massor av roliga uppdrag, trevliga kunder och sköna samarbeten. Nu kör vi!

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies