April april!

Nej, april var inget skämt och ingen lek – men oj vad roligt vi har haft!

Ovanligt många årsredovisningar har nu lämnat vår byrå – Hurra! Vi har bidragit med projektledning, grafisk form, texter och korrektur, webbdesign, färgprover och tryck. Våra kunder Formpipe, IDL Biotech, Sprint Bioscience, Stadsrevisionen och Stockholms Hamnar kan nu stolta och nöjda sätta intressant läsning och positiva siffror i händerna på aktieägare och investerare.

Vi är också snart klara med ”Spåradiskt”, Struktons uppskattade kund- och personaltidning. Årets första nummer kommer ut i maj och vi kan lova att det blir en innehållsrik tidning, full av intressanta artiklar om järnvägsbranschens spännande utveckling.

Vi hälsar våren med glädje och ser fram emot flera nya uppdrag tillsammans med både gamla och nya kunder.

Sköna maj välkommen!

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies