Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Sköna maj välkommen!

Årsredovisningar 2017

Våren är bokslutens tid för många företag. Vi har hjälpt Formpipe Software, IDL Biotech, Stadsrevisionen, Stockholms Hamnar och Sprint Bioscience med deras årsredovisningar och bidragit med grafisk form, copy, korrekturläsning och produktion. Intressant läsning och spännande siffror för aktieägare och investerare.

Prospekt med inbjudan

För Sprint Bioscience tog vi, i samarbete med Redeye, även fram ett prospekt med inbjudan till teckning av units i samband med nyemission. Hurra! stod för grafisk form och produktion av prospektet samt en tillhörande informationsfolder. Vi erbjuder nu fler företag hjälp med prospekt i samband med nyemissioner och börsnoteringar.

Inom kort är det också dags för ett rykande färskt nummer av kund- och medarbetartidningen Spåradiskt, Strukton Rails pigga och innehållsrika inspirationskälla för hela järnvägsbranschen.

Drömmer du också om en egen kundtidning? Om du vill nå ut brett och smart är det rätt sak att satsa på. Gör som Strukton. Bygg stolthet hos medarbetarna, placera dig top of mind hos kunderna och lyft dina leverantörer. Det lönar sig.

På Hurra! ser vi till att drömmar blir verklighet. Våren är kommen!

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies