Vi älskar hösten – rivstartens tid!

Höstlöv

Visst var det skönt med lite sommar där ett tag, men är inte livet på hösten ändå ett strå vassare? För oss på Hurra! blev det en rejäl rivstart efter semestern, bland annat tillsammans med Stockholms Hamnar som är i full gång med att bygga Stockholm Norvik Hamn, Östersjöns största godshamn!

Lördag 15 september håller Stockholms Hamnar Öppet Hus i Norvik för att visa allmänheten hur det går till att bygga en ultramodern hamn. Så nu brinner det i knutarna! Vi har skrivit texter, formgivit material, gjort digitala presentationer och en tävling, och sett till att få allt innehåll på plats på skyltar och vepor, i foldrar, tält och datorer. Under ångande projektledning har vi jobbat stenhårt med att få allt klart inför eventet och självklart är vi också på plats och hjälper vår kund med genomförandet.

För det är så vi gillar att jobba. I stora projekt, nära kunden och med många järn i elden. Vi älskar att ha det hett om öronen och vi kan hålla huvudet kallt när det gäller. Vill du också vara med och kommunicera nytt och stort, vitt och brett tillsammans med oss? Hör av dig så spånar vi idéer för nu är det äntligen höst, idéernas och rivstartens tid – Hurra!

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies