Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Kommunikationen i centrum

”Öppet hus” i Stockholm Norvik Hamn

Nyligen hjälpte vi Stockholms Hamnar att genomföra ett ”Öppet hus” i Stockholm Norvik Hamn, ett stort evenemang för att visa allmänheten hur bygget fortskrider. Det blev ett välbesökt och uppskattat evenemang, över 1400 personer kom, såg och upplevde den nya, stora godshamnen. Hurra! hjälpte till att både sakligt och kreativt presentera hur den nya hamnen växer fram och påverkar stockholmsregionen, invånare och miljö, på ett positivt sätt. Hur påverkar egentligen sjöfarten miljön? Vad händer med logistik och varuförsörjning i framtiden, och hur påverkar allt detta ”vanligt folk”? Hurra! hjälpte till med projektledningen och med att ta fram och sprida budskap och information i foldrar, på skyltar, i goodiebags och annat informationsmaterial, och genom en rolig tävling som blev mycket uppskattad. Vi fanns också fysiskt på plats under förberedelserna, genomförandet och efterarbetet för att se till att allt flöt på enligt plan. Ett intrikat teamwork och ett avancerat konceptbyggande med kommunikationen i centrum.

Ett väldigt gott samarbete mellan hamnen, Hurra!, och flera olika leverantörer gjorde det hela möjligt och vi är otroligt stolta över resultatet. Vi vill här passa på att särskilt tacka våra leverantörer och samarbetspartners på Robot Event, ett företag som i många år och uppdrag bidragit till att Hurra! gång på gång lyckas skapa skarpa och uppskattade evenemang.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies