Bilda opinion med oss

viärcyklist

Vi älskar att få glänsa tillsammans med andra men mest av allt älskar vi att få våra kunder att glänsa. Nu har vi blivit nominerade till Publishingpriset igen, denna gång i kategorin Opinionsbildningsfilmer Individ. Vi kan bara ropa Hurra!

I vårt jobb som kommunikatörer hjälper vi våra kunder att informera och påverka företag och människor, inte sällan ”vanligt folk”, mitt i deras vardag. Tillsammans med Swedish Frames, ett produktionsbolag med fokus på berättandeintensiv och kvalitativ totalproduktion inom film, TV och webb, gjorde vi den nu nominerade kortfilmen Vi är cyklist, på uppdrag av ResSmart, en regional plattform för 22 av Stockholms läns kommuner, landstinget och Tyréns, ett av Sveriges ledande konsultbolag inom samhällsbyggnad.

Hurra! fick i uppdrag att skapa en kampanj för att öka intresset för att cykla i vardagen och lyfta att cykling är bra för hälsan, miljön och ekonomin. Kampanjen innefattade en kampanjsida på webb (www.viärcyklist.se), annonser, banners, trycksaker, en tävling – och så kortfilmen Vi är cyklist, i samarbete med Swedish Frames. Filmen lanserades i sociala medier och på kampanjwebben och har fått mycket stor spridning. Nu håller vi tummarna inför galan!

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies