Kaffe och bananer

Stockholm Norvik Hamn

Från det ena till det andra. På Hurra! jobbar vi verkligen med alla möjliga projekt, kunder och idéer, ingen dag är den andra lik. Under julen kunde du på SF Bio se vår reklam-banan-film för nya Stockholm Norvik Hamn. Ett kreativt sätt att väcka uppmärksamhet kring att det kommer många fartyg lastade med förnödenheter till Stockholm och Mälardalen, inte minst med bananer. Vi har skapat kampanjen som vill påminna vanligt folk om att Stockholms hamnar är livsviktiga för oss invånare. Du kan se filmen på sociala medier där den delas flitigt, liksom kaffefilmen. Ja, du hör själv – detta måste ses. Filmerna har vi producerat i nära samarbete med filmproduktionsbolaget Megapixel. Kolla också in kampanjwebben.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies