Årsredovisningar

Just nu arbetar vi för högtryck i årsredovisningsfabriken. En proffsigt välproducerad årsredovisning är ett ypperligt komplement till din övriga marknadsföring när du jobbar Business to Business. Trovärdighet, trygghet och snygghet kombineras med officiella siffror och rapporter. Vi hjälper till med form och copy och skapar läsvärde och ögonglädje som i vilket blankt magasin som helst. Fint och effektivt att lägga fram eller ge bort. Nu kan vi även erbjuda värdeskapande rådgivning inom hållbarhet. Tack vare vårt nya spännande samarbete med MKA Hållbarhet, har vi möjlighet att hjälpa våra kunder att producera relevanta hållbarhetsredovisningar och utveckla ett affärsmässigt och effektivt hållbarhetsarbete.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies