Utställning för Energimyndigheten

För Energimyndigheten producerar vi en rapport om Stormen Per som drog fram över södra Sverige i början av 2007. Vi arbetar även med framtagning av en utställningsmonter om transporter till Sveriges Energiting på Stockholmsmässan i Älvsjö den 12-13 mars.

Syftet är att visa upp vad Energimyndigheten gör inom området transport med tonvikt på energieffektivisering, effektivare teknik och alternativa drivmedel. Uppdraget omfattar produktion av de skärmar som ingår i montern samt illustrationer och textbearbetning.

Hurra! blev upphandlade av Energimyndigheten 2005 och vi har sedan dess producerat en mängd informationsmaterial åt dem – rapporter, broschyrer, faktablad, rollups och affischer samt även ett grafiskt manér för projektet Uthållig kommun.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies