Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Stockholms Hamnars årsredovisning är klar!

Under 2009 slog Stockholms Hamnar både positiva och negativa rekord. Fler passagerare än någonsin – drygt 12 miljoner – reste sjövägen till eller från Stockholm. Men precis som omvärlden drabbades Stockholms Hamnar av en nedgång i godsvolymerna på grund av finanskris och lågkonjunktur.

Stockholms Hamnars årsredovisning 2009Stockholms Hamnars årsredovisning 2009Stockholms Hamnars årsredovisning 2009Stockholms Hamnars årsredovisning 2009Stockholms Hamnars årsredovisning 2009Stockholms Hamnars årsredovisning 2009Stockholms Hamnars årsredovisning 2009

Förutom att redovisa årets resultat och händelser är målsättningen med årsredovisningen att sprida kunskap om hamnens breda verksamhet bland kunder, rederier med flera, och allmänhet. För ägarna Stockholms stad och andra intressenter, till exempel olika miljöorganisationer, vill man presentera olika aktiviteter som ägt rum under året samt visa vad man har uppnått med dessa.

I årsredovisningen för 2009 beskrivs även de stora utvecklingsprojekten som Stockholms Hamnar driver: godshamnen Stockholm-Nynäshamn, Norvikudden, utbyggnaden av Värtapiren, expansionen i Kapellskär, den omfattande upprustningen av Strömkajen och renoveringen av Stora Tullhuset.

Andra uppmärksammade händelser under året var ankomsten av passagerare nummer 12 miljoner och Volvo Ocean Race Stockholm Stopover som Stockholms Hamnar framgångsrikt arrangerade i juni 2009.

Hurra! har producerat Stockholms Hamnars årsredovisning sedan 1997. I uppdraget ingår upplägg och struktur, grafiska lösningar, diagram, tabeller och bildval inklusive fotoregi, originalproduktion samt copywriting och textredigering.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies