Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Webbplats för CashBulter

CashButlers webbplats

Jan Lindqvist kontaktade oss i maj 2010 för att skapa en webbplats för företaget CashButler. Personerna bakom företaget hade en konceptidé om hur man ska ersätta kontanthanteringen i samhället genom att använda digitala pengar genom mobiltelefonen. För att nå ut till investerare och andra intressenter behövde de en webbplats.

Hurra! tog fram förslag och idéer på innehåll och struktur samt en grafisk form av webbplatsen.

Vår idé var att visa hur människor kunde använda DCash (de digitala kontanterna) med sin mobiltelefon i olika situationer. Modeller fotograferades i olika miljöer och sammanhang. Utifrån bilderna skapade vi sedan små Flashfilmer som fungerade som berättelser om hur CashButler-konceptet förenklar vardagliga betalsituationer. Webbplatsen lanserades i juli 2010. Kunden blev mycket nöjd med resultatet.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies