Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Elite på TUR

Elite på TURElite på TURElite på TURElite på TUR

Elite Hotels nappade på vårt förslag till utformning av monter för TUR-mässan i Göteborg 24–27 mars. Fyra byråer deltog i pitchen. Resultatet blev en uppskattad och välbesökt monter på 30 kvm. Här presenterades bland annat det moderna designhotellet Elite Eden Park Hotel som öppnar i centrala Stockholm i maj. Elite Hotels består av 21 kvalitetshotell från Malmö i söder till Luleå i norr. TUR-mässan är Skandinaviens ledande mässa för resor, turism och möten.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies