Premiärjobb för IDL Biotech

IDL Biotech årsredovisning – omslagEtt uppslag ur IDL Biotechs årsredovisningEtt uppslag ur IDL Biotechs årsredovisningEtt uppslag ur IDL Biotechs årsredovisningEtt uppslag ur IDL Biotechs årsredovisning

Vårt första uppdrag för IDL Biotech är avslutat med gott resultat. I enlighet med företagets grafiska profil har vi gett företagets årsredovisning ett grafiskt lyft. I uppdraget ingick grafisk form, originalproduktion, produktionsledning samt korrektur. Årsredovisningen omfattar 28 sidor och trycktes i 1000 ex.

IDL Biotech AB är ett svenskt, börsnoterat diagnostikföretag som utvecklar, producerar och marknadsför in vitro diagnostiska tester inom områdena onkologi och bakteriologi.

Vi ser fram emot fortsatt gott samarbete med IDL Biotech!

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies