Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Broschyrer om hamnjubileum

Inför den årliga Transportkonferensen som anordnas av Trelleborgs Hamn tog vi fram en broschyr på svenska och engelska, ”Trelleborgs Hamn 150 år”. Hurra! stod för kreativa idéer, översättning till engelska, textredigering samt grafisk produktion.

Omslaget till 150 år med Trelleborgs Hamn

Ett uppslag ur 150 år med Trelleborgs Hamn

Ett uppslag ur 150 år med Trelleborgs Hamn

Ett uppslag ur 150 år med Trelleborgs Hamn

Ett uppslag ur 150 år med Trelleborgs Hamn

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies