Hurra! för Nacka Stentryckeri

Nacka Stentryckeri - broschyr omslag och del av inlagaNacka Stentryckeri - broschyrNacka Stentryckeri - broschyrEmanuel - broschyr omslag och del av inlagaEmanuel – broschyrEmanuel – broschyr

Hurra! har inlett ett samarbete med Nacka Stentryckeri Ram & Galleri. Först ut är ett designprogram bestående av tre broschyrer samt vykort med konstmotiv.

Broschyrerna presenterar Nacka Stentryckeri, Konstnären Emanuel samt den småländska konstfilialen Galleri Norra Ljunga. I uppdraget ingår kreativa lösningar, grafisk form, copy och originalproduktion.

Nacka Stentryckeri Ram & Galleri är idag ett av Sveriges mest välsorterade gallerier för grafiska blad. Med åren har det blivit en fantastisk konstsamling med tusentals litografier av landets erkända konstnärer. Hösten 2012 inviger delägaren och konstnären Robert ”Emanuel” Fredriksson en ny konsthall i småländska Norra Ljunga.

Nacka Stentryckeri – vykort

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies