Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Konstprydd årsredovisning för Stockholmshem

Stockholmshem Årsredovisning 2012Stockholmshem Årsredovisning 2012Stockholmshem Årsredovisning 2012Stockholmshem Årsredovisning 2012Stockholmshem Årsredovisning 2012Stockholmshem Årsredovisning 2012Stockholmshem Årsredovisning 2012Stockholmshem Årsredovisning 2012

Efter förra årets framtagning av Stockholmshems topprankade* årsredovisning, gjordes en projektanalys för att vässa samarbetet ytterligare. Den resulterade i snabbare produktion och färre korrekturrundor.

Sedan tiotalet år tillbaka pryds Stockholmshems årsredovisnings omslag av ett konstverk. Varje år skapas omslaget av en ny konstnär. 2012 års tema var den nya stadsdelen Annedal, mellan Stockholm och Sundbyberg.

I år utvecklade vi den grafiska formen, valde nya färger, hade tät kontakt med konstnär samt producerade original. Resultatet blev en produkt på 100 sidor A4, limbunden med altarskåpsöppning. Upplagan var 1 500 exemplar.

Uppdraget att producera Stockholmshems årsredovisning fick vi efter upphandling som genomfördes 2010. AB Stockholmshem är med sina 25 500 lägenheter och 3 100 lokaler landets näst största bostadsföretag. Företaget ägs av Stockholms stad och ingår i koncernen Stockholm Stadshus AB.

* Stockholmshems årsredovisning för 2011, som togs fram av Hurra!, toppade Fastighetsvärldens lista i deras årliga ranking. Läs mer här →

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies