Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Annons om ny innovationstävling

Inför Kvalitetsmässan i Stockholm i slutet av november 2013 har vi tagit fram en annons för Post- och telestyrelsen (PTS). Annonsen ska både nå ut till nya sökanden till tävlingen och locka besökare till PTS monter på mässan.

Innovationstävling – Kvalitetsmässan

Tävlingen startar den 4 november. Denna gång söker PTS förslag på smarta it-lösningar som gör att personer med funktionsnedsättning lättare kan komma in på arbetsmarknaden och högre utbildning. I temat ingår även lösningar som gör att målgruppen enklare kan resa kollektivt till jobb och skola. Läs mer på www.pts.se/innovation.

I vårt uppdrag ingick bildlösning och fotografering, produktionsledning, textredigering och grafisk produktion. Annonsen producerades i enlighet med det grafiska manér som vi skapade för ”Innovation för alla” i våras, med syfte att öka uppmärksamhetsvärdet.

Fotograferingen omfattade en person med funktionshinder samt hans assistent och resulterade i fyra bilder som även ska användas i andra sammanhang – på webbplatsen, i foldrar och andra annonser.

Hurra! har varit upphandlade av Post- och telestyrelsen (PTS) för grafisk formgivning sedan våren 2011.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies