Annons om ny innovationstävling

Inför Kvalitetsmässan i Stockholm i slutet av november 2013 har vi tagit fram en annons för Post- och telestyrelsen (PTS). Annonsen ska både nå ut till nya sökanden till tävlingen och locka besökare till PTS monter på mässan.

Innovationstävling – Kvalitetsmässan

Tävlingen startar den 4 november. Denna gång söker PTS förslag på smarta it-lösningar som gör att personer med funktionsnedsättning lättare kan komma in på arbetsmarknaden och högre utbildning. I temat ingår även lösningar som gör att målgruppen enklare kan resa kollektivt till jobb och skola. Läs mer på www.pts.se/innovation.

I vårt uppdrag ingick bildlösning och fotografering, produktionsledning, textredigering och grafisk produktion. Annonsen producerades i enlighet med det grafiska manér som vi skapade för ”Innovation för alla” i våras, med syfte att öka uppmärksamhetsvärdet.

Fotograferingen omfattade en person med funktionshinder samt hans assistent och resulterade i fyra bilder som även ska användas i andra sammanhang – på webbplatsen, i foldrar och andra annonser.

Hurra! har varit upphandlade av Post- och telestyrelsen (PTS) för grafisk formgivning sedan våren 2011.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies