Ny kundtidning för Etteplan!

Tidigt i höstas inledde Hurra! ett samarbete med teknikkonsultföretaget Etteplan. Vårt första uppdrag är att ta fram en ny kundtidning från grunden. Uppdraget omfattar bildlösningar, fotografering, grafisk form, intervjuer och research, copy samt originalproduktion. Tidningen, som har fått namnet Etteplan News, ska innehålla 4–5 kundcase samt vissa fasta inslag som konsultuppdraget, trendspaning, notiser med mera. Planen är att den ska ges ut två gånger per år. Produktionen pågår för fullt och resultatet ser du här inom kort – håll utkik!

Etteplan erbjuder ingenjörstjänster och teknikinformationslösningar till världens ledande företag inom tillverkningsindustrin. Tjänsterna är inriktade på att förbättra konkurrenskraften på kundernas produkter och tekniska processer genom hela produktlivscykeln. Etteplans erfarenhet och kompetens har byggts upp under 30 år och har utvecklat en stark tillväxt i Finland, Sverige och Kina.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies